Almaaz: de diëtistenpraktijk in Den Haag!

Vind jij het moeilijk om op een gezond gewicht te blijven of weet je niet goed hoe je gezond en gevarieerd moet eten? Heb je een voedselallergie en weet je niet hoe je moet koken zonder deze allergenen erin? Vraag je je wel eens af of je lichaamssamenstelling goed is? Of ben je misschien benieuwd hoe de vet- en spiermassa zich verhoudt in je lichaam? Woon jij in de randstad en ben je op zoek naar een goede, professionele diëtistenpraktijk in Den Haag: bij Almaaz ben je altijd welkom!

Kom langs bij de diëtistenpraktijk in Den Haag of maak een afspraak voor thuisconsult

De diëtistenpraktijk is gevestigd in Den Haag, makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. En er zijn nog meer voordelen:

  • Bij Almaaz bent u verzekerd van goede, professionele hulp. De diëtistenpraktijk in Den Haag is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en het Kwaliteitsregister Paramedici.
  • Vanuit de basisverzekering wordt 3 uur dieetadvisering vergoed. Zo is het voor iedereen mogelijk om bij de diëtistenpraktijk langs te komen.
  • Is het voor u niet mogelijk om naar de diëtistenpraktijk in Den Haag te komen, dan kan de diëtiste ook naar u komen. Almaaz doet aan huisbezoeken, zodat u uw huis niet uit hoeft!

Kom dus snel langs bij de diëtistenpraktijk in Den Haag of bel voor een afspraak aan huis.

Positieve reacties over Almaaz

De diëtistenpraktijk in Den Haag is er voor volwassenen en kinderen, voor topsporters en mensen met een medisch probleem. Hieronder kunt u een aantal reacties lezen van mensen die al veel baat hebben gehad bij de professionele hulp die de diëtiste kan geven: ‘Topsport is op mijn lijf geschreven. Ik houd ervan om hiermee bezig te zijn en om me volledig in te zetten, maar topsport vraagt ook om een andere levensstijl en voedingspatroon. De diëtistenpraktijk Almaaz in Den Haag heeft mij super geholpen! Naast mijn drukke trainingsschema was er tijd om door te nemen hoe ik mijn voeding zo kon aanpassen dat ik nog beter kon presteren en met resultaat: ik voel me fitter en kan net dat beetje extra geven in mijn training.’ ‘Nadat ik al langer vermoeidheidsklachten had, ben ik naar de huisarts gegaan. Na bloedonderzoek kwam naar voren dat ik diabetes had. Dat vraagt om een hele andere levensstijl, waar ik helemaal niet in zat. Naast mijn werk en mijn gezin had ik geen tijd en energie om uit te zoeken hoe ik moest leven met mijn ziekte en hoe ik mijn voeding kon aanpassen. Mijn huisarts gaf aan dat een diëtiste mij er goed bij kon helpen. Ik ging toen op zoek naar een diëtistenpraktijk in Den Haag en vond Almaaz. Na een intakegesprek en een 2e consult was ik al goed op weg geholpen. Nu kom ik eens per maand naar Den Haag voor een kort vervolgconsult en weet ik hoe ik om moet gaan met mijn diabetes.’ ‘Mijn zoontje had altijd hele erge eczeem. Zo erg dat heel zijn huid open krabde. Na een bezoek aan de huisarts en bloedonderzoek kwam eruit dat hij ergens allergisch voor was, maar wat, dat konden ze niet zien. Zo kwam ik bij de diëtistenpraktijk Almaaz in Den Haag. Zij hebben ons advies gegeven over een eliminatiedieet en zo kwamen we erachter waar mijn zoontje allergisch voor was. En wat een verschil! Hij heeft geen eczeem meer, zijn huid is rustig en dat met maar een kleine aanpassing in de eetgewoontes.’ Heeft u ook behoefte aan bepaald voedingsadvies of wilt u meer weten: neem contact op voor een intakegesprek!