De beste orthodontist in Hengelo

Het hebben van een goed en mooi gebit is iets wat heel erg veel mensen willen. Dit is dan ook de reden dat de meeste mensen een tot twee keer per jaar naar de tandarts gaan. Staan jouw tanden scheef en ben je hier niet tevreden over? Dan helpt de orthodontist in Hengelo je graag verder.

  • Behandeling
  • Aanmelden
  • Financieel
  • Contact

Op de website van de orthodontist in Hengelo, Ortho Euregio, kun je uiteraard een hoop informatie vinden over de behandeling die ze hier geven. Zowel kinderen als volwassen kunnen hier terecht. Het is vaak een misvatting dat alleen kinderen terecht kunnen bij de orthodontist in Hengelo. Maar ook volwassenen zijn hier zeker van harte welkom. Als kind is het vaak makkelijker om een beugel te dragen, maar ook als je ouder bent dan is dit zeker mogelijk. Het idee dat dit meer pijn zou doen of moeilijker zou zijn om je tanden weer recht te krijgen, is niet waar. Vaak draag je dan ook voor dezelfde periode een beugel. Hoe lang je dit moet doen is afhankelijk van de staat van je gebit. Als je slechts kleine veranderingen nodig hebt, dan hoef je de beugel uiteraard minder lang te dragen dan wanneer het er slechter aan toe is.

Meer weten van de orthodontist in Hengelo

Het is natuurlijk fijn om van tevoren al te weten waar je aan toe bent. Tijdens het dragen van de beugel van de orthodontist in Hengelo kunnen er uiteraard nog dingen veranderen. Er wordt je van tevoren een indicatie gegeven van hoe lang de behandeling zal duren, maar hier kan natuurlijk iets aan veranderen. De orthodontist in Hengelo stelt je tijdens de behandeling op de hoogte van de vorderingen en of er eventueel iets veranderd gaat worden. Ben jij aan het bepalen of je een behandeling wilt ondergaan bij de orthodontist in Hengelo? Neem dan eens een kijkje op de website van Ortho Euregio voor meer informatie. Ook kun je contact opnemen met de orthodontist in Hengelo en samen met een van de medewerkers de mogelijkheden die zij jou of je kind kunnen bieden doornemen. Er hangt natuurlijk een prijskaartje aan de behandeling, maar veel mensen hebben vaak het idee dat het een stuk duurder is dan dat het in werkelijkheid is. Het is dan ook zeker de moeite waard om te informeren bij de orthodontist in Hengelo om te zien wat de kosten zijn waar je rekening mee moet houden.

De start van de behandeling

Het is altijd mogelijk om een mooi en recht gebit te krijgen, daar zal de orthodontist in Hengelo wel voor kunnen zorgen. Bij Ortho Euregio zullen ze er zelden voor kiezen om gezonde tanden te trekken. Iets waar andere orthodontisten vaak wel voor kiezen om meer ruimte te creëren in het gebit en zo een beter resultaat te krijgen. Het is echter helemaal niet nodig om dit te doen om toch het beoogde resultaat te behalen. Dit is dan ook een van de redenen waarom er steeds meer mensen zijn die kiezen voor deze orthodontist in Hengelo. Het is natuurlijk heel erg zonde om ervoor te kiezen om gezonde tanden of kiezen te trekken. Zeker als dit niet nodig is. Bij de orthodontist in Hengelo ben je dan ook aan het juiste adres. Neem daarom vandaag nog contact met hen op om meer informatie te krijgen en de eerste afspraak te plannen. Tijdens deze afspraak worden de verschillende opties met je doorgenomen en natuurlijk wordt de huidige staat van je gebit bekeken zodat je een helder beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is.