Dopper waterflessen

De dopper waterfles is een leuke waterfles die u altijd met zich mee kunt nemen. Hij laat zich kenmerken door de mogelijkheid om gebruik te maken van het ingebouwde glaasje. Uit een glas of uit de fles drinken; het is dus aan u de keuze! Voldoende water drinken is van levensbelang en daar staan mensen vaak niet genoeg bij stil. Het is altijd het beste om drie liter water per dag te drinken om het lichaam goed in balans te houden en uw vochtbalans op pijl. Wij mensen bestaan voor maar liefst negentig procent uit water. Zonder water houden we het dan ook maar een paar dagen vol, terwijl we zonder eten zelfs maanden in leven kunnen blijven. Het water dat u drinkt is dan ook belangrijk en u doet er verstandig aan om altijd voldoende schoon drinkwater tot u te nemen met een dopper fles of met een van de andere leuke waterflessen die wij u te bieden hebben en die u altijd overal bij de hand kunt hebben. Kiezen voor een dopper waterfles is een duurzame keuze en dat zullen wij nader verklaren. Ten eerste is de Dopper fles gemaakt van BPA vrije kunststof. Dat betekent dat het geen schadelijke stoffen afstoot en dat is heel erg belangrijk voor mensen die graag de juiste keuze maken met het oog op morgen en op deze wijde rekening wensen te houden met de toekomst en de generaties die komen gaan. We hebben ten slotte maar een aarde en daar zullen we het samen mee moeten doen. De dopper fles komt in verschillende kleuren en u zult zien dat er altijd wel een fles is die u mooi vindt en die gehoor geeft aan uw wensen. Houdt u van de kleur blauw, roze, groen of naturel wit? Kies! Wij bieden al deze mogelijkheden voor u! Kiezen voor een dopper fles in plaats van het aanschaffen van steeds weer nieuwe verpakte flessen water is beter voor het milieu. De voordelen op een rijtje:

  • verpakt water levert het milieu veel materiaal op om te verwerken
  • gezuiverd water uit de kraan is net zo gezond als verpakt water
  • u kunt de waterfles op ieder moment bijvullen dat u wilt
  • het bespaart u geld om een vaste waterfles te gebruiken
  • verpakt drinkwater is 3000 keer duurder dan gewoon kraanwater

Dopper; drink de hele dag

Hoe weet u eigenlijk dat u te weinig water heeft gedronken? Wanneer u te weinig water heeft gedronken, kunt u dat bijvoorbeeld merken aan het feit dat u niet vaak naar de wc hoeft. Wanneer u voldoende water drinkt, dan zult u meestal om de paar uur wel de behoefte voelen om naar de toilet te gaan. Wanneer u een hele dag geen aandrang voelt, kan het wel eens zo zijn dat u niet voldoende vocht binnen heeft gekregen en dat is het drinken van lekker fris water uit uw Dopper fles noodzaak! Niet voldoende naar het toilet hoeven, is echter iets wat pas kan worden geconstateerd wanneer het al te laat is. Ook kunt u het merken aan andere zaken zoals misselijkheid, een vermoeid gevoel of rugklachten dat u te weinig vocht heeft binnengekregen. Dopper waterflessen kunt u bestellen bij de waterfleswinkel. Wij doen u dit geweldige aanbod aan Dopper waterflessen, maar ook hebben wij tal van andere soorten waterflessen in ons assortiment opgenomen waar u uit kunt kiezen. Veel mensen gingen u voor en kozen voor de dopper waterflessen en genieten van de eerder genoemde voordelen. In Nederland genieten we van zeer goed en gezond water dat gewoon uit de kraan komt! Waarom zou u dan flessen water kopen die het milieu alleen maar belasten? Een slecht idee! Investeren in een Dopper waterfles hoeft u maar een keer te doen en dan kunt u altijd en op ieder moment van gezond en vers water genieten!

Water bij de hand

Een waterfles bij de hand hebben is een goede manier om bij te houden of u wel genoeg gedronken heeft op een dag. Wanneer dat namelijk niet het geval is, zult u er voor moeten zorgen dat u meer water gaat drinken. Wij bieden naast Dopper waterflessen ook glazen  waterflessen, flessen van kunststof of RVS. Het is krankzinnig te noemen dat in een wereld die voor een groot deel uit water bestaat mensen nog altijd omkomen van de dorst. Ja, u hoort het goed. In veel derde wereld landen is dit probleem nog altijd aan de orde van de dag en dat is schandalig. We moeten de krachten bundelen om voor dit probleem een stokje te steken. In u eentje kunt u het leed van de wereld niet op zich nemen, maar samen kunnen we de wereld wel degelijk een stukje beter maken en dat kunnen we doen door te investeren in een mooie fles. Wat bedoelen we hier precies mee? Dat zullen wij nader verklaren; er is geen of niet voldoende schoon drinkwater beschikbaar en mensen lijden hieronder. Dat is iets wat vaststaat en wat ook vaststaat, is dat er maatregelen moeten worden genomen in de vorm van hulp. Er moet water ter beschikking worden gesteld in de gebieden die dat nu niet hebben. Daarom stelt Dopper ieder jaar tien procent van de gemaakte omzet beschikbaar ten behoeven van derde wereld landen. Op deze wijze draagt het bij aan een wereld waar hopelijk meer mensen van de luxe kunnen genieten om gezond en voldoende water te drinken.