E liquid

Overstappen op elektrisch roken? Dan is het van belang dat je voor de juiste e liquid kiest! Veel mensen die niet bekend zijn met elektrische sigaretten, weten ook niet goed hoe het dampen, zoals het elektrisch roken ook wel genoemd wordt, in zijn werk gaat. Een belangrijk verschil met de gewone sigaret, is dat er geen gebruik gemaakt wordt van tabak die aangestoken wordt. In plaats daarvan, verwarmt een e-sigaret binnen het apparaatje een vloeistof, de zogenaamde e liquid. Door de opwarming gaat deze verdampen en de vrijkomende damp adem jij vervolgens in. Nu zal het bij iedereen wel bekend zijn dat gebruik van tabak erg schadelijk is voor de gezondheid en dat dampen een goede vervanger is. Overstappen hierop is een goede manier om toch te kunnen blijven roken, zonder last te hebben van de nadelige effecten, zoals stank, veroudering van de huid en schade aan het lichaam. Maar daarbij moet wel opgemerkt worden dat het alleen maar echt op een gezonde manier gebruikt kan worden als er gekozen wordt voor een e liquid van een hoge kwaliteit en van een vertrouwd merk. Is dat allebei niet het geval, dan kun je alsnog je lichaam schaden door het gebruik van de e-sigaret.

Topkwaliteit e liquid

Als je nu zeker wilt weten dat je een e liquid koopt die je kunt vertrouwen, waar moet je dan op letten? In de eerste plaats is het dan van belang om te letten op het land waarin het product geproduceerd is. Het is namelijk zo dat de EU, Amerika en Canada veel hogere eisen stellen aan dergelijke artikelen dan bijvoorbeeld China. Het is daarom altijd aan te raden om te kiezen voor de liquids die in de eerstgenoemde langden geproduceerd zijn. In de tweede plaats is het van belang om je e liquid te kopen bij een betrouwbare webshop, een winkel waarvan je er echt zeker van kunt zijn dat ze ook daadwerkelijk enkel artikelen van betrouwbare leveranciers verkopen. E-liquidwinkel is zo’n webshop, waar je met een gerust hart deze producten aan kunt schaffen. Zij verkopen voornamelijk Europese merken en daarnaast enkele Amerikaanse en Canadese. Je vindt bij hen bijvoorbeeld de merken:

  • Jacks Vape
  • Pink Fury
  • Shake it Easy
  • Totally Green

Uiteraard is dit slechts een selectie van de verschillende merken die zij in hun assortiment hebben opgenomen. Door hun zorgvuldige selectie, weet jij als klant altijd zeker dat je bij heen e liquid koopt die aan de strengste kwaliteitseisen voldoet.

Afwisseling in smaak mogelijk

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor de e-sigaret in combinatie met e liquid, is natuurlijk dat het gezonder is. Maar daarnaast geeft het je nog een voordeel, namelijk dat je veel meer kunt variëren in smaken. Waar je bij de gewone sigaretten alleen maar kunt kiezen uit een aantal verschillende merken, uiteraard elk zo met hun eigen smaak, kun je bij e liquid niet alleen kiezen uit diverse fabrikanten, maar ook uit heel veel verschillende smaken. Je hebt daarbij bijvoorbeeld de keus uit diverse tabaksmaken, maar ook uit fruitsmaken en verschillende bijzondere smaakvarianten, zoals cappuccino, amaretto, whiskey, chocola, vanille en noem maar op! Je kunt dus veel meer variëren dan je met gewoon roken gewend was! Bovendien heb je ook zelf de controle over hoeveel nicotine je binnenkrijgt, je kunt namelijk kiezen voor vloeistoffen met een beetje, veel of juist helemaal geen nicotine. Zo kun je eventueel langzaam je nicotineverslaving de nek omdraaien en enkel nog nicotinevrije varianten gebruiken. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, zeker is dat je met e liquid van E-liquidwinkel een goed product in huis haalt!