Echte mannen kiezen voor pomade

mannenzaak - pomade

Pomade is weer helemaal terug van weggeweest. De moderne gels waar je gebruik van kunt maken plakken vaak en maken het haar hard en geven het daardoor een onnatuurlijke look. Als je gebruik maakt van Pomade, dan heb je die problemen niet. Pomade werd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw veel gebruikt. Als je bijvoorbeeld films kijkt uit deze periode, dan zie je dat de mannen vaak een mooi strak kapsel hebben, maar je ziet ook dat ze gemakkelijk hun handen door het haar kunnen halen. Ook zie je dat ze vaak een hoed dragen en dat ze het haar even snel met de handen bijwerken op het moment dat ze de hoed afzetten. Misschien vraag je je wel eens af hoe ze dat toch altijd voor elkaar krijgen. Wij moeten immers het haar helemaal goed in model brengen, maar zodra het een beetje waait dan is alle moeite voor niets geweest. Tenzij je hele krachtige gel gebruikt, maar daarmee verander je je haar in cement. Niet bepaald leuk voor je vriendin als deze even door je haar wil kroelen. De reden dat de mannen in deze tijden zo gemakkelijk met hun haar konden spelen is vanwege de pomade die zij gebruiken. Hiermee kun je je haar zeer flexibel in model brengen en je kunt het opnieuw in een andere stijl brengen nadat je het hebt aangebracht. In de jaren 50 hadden de jongens allemaal mooie glanzende vetkuiven. Ook deze werden gecreëerd met behulp van pomade. Het haar kon door veel schudden uit model worden gebracht, maar vervolgens konden ze het haar altijd weer gemakkelijk in model strijken met hun handen. Dat is de kracht van pomade en dat is ook de reden waarom het tegenwoordig weer zeer populair is om je haar in model te brengen met pomade. Hierbij moet wel gezegd worden dat het vaak de mannen zijn en niet de jongens die gebruik maken van Pomade.

Koop de pomade die bij je past via mannenzaak.nl

Het is in 2017 eerder regel dan uitzondering wanneer we zaken online bestellen. Met haarproducten is dat niet anders. Normale gel kun je de Kruidvat en de Etos natuurlijk wel vinden, maar pomade is toch een beetje een exclusief product bedoeld voor echte mannen, dus dat zal je niet zo snel vinden in de reguliere winkels. Daarom is het sowieso beter om dit artikel gewoon online te bestellen. Dat kan dus via mannenzaak.nl. Het voordeel is dat je gelijk verschillende soorten van pomade kunt bestellen. Je ziet alle producten op de site bijeen en je kunt dus ook gemakkelijk vanuit je luie stoel een keuze maken. Webwinkels zijn in de regel ook goedkoper dan fysieke winkels, dus je ervaart verder ook geen financieel nadeel als je online bestelt. Als je de klantenbeoordelingen erbij pakt dan zie je dat mannenzaak.nl een 9.5 scoort wat betreft het beoordelingscijfer. Dus ook qua service en betrouwbaarheid zit het helemaal goed. Er is dus geen enkele reden om niet te bestellen bij mannenzaak.nl.

De vele voordelen van mannezaak.nl

We hebben al paar voordelen voorbij zien komen, maar dat zijn ze nog niet allemaal. Hieronder vind je een overzicht van de overige voordelen.

  • Gratis bezorging vanaf 45 euro
  • Mogelijkheid om achteraf te betalen
  • Je kunt zelf het bezorgmoment kiezen
  • Er is een optie om het product op de dag van bestellen te ontvangen

Los van al die voordelen heb je ook nog eens te maken met een uitgebreid assortiment. Je kunt via mannenzaak niet alleen een goed haarproduct bestellen, maar ook artikelen voor de baard en de snor. Verder kun je ook verschillende geuren voor mannen bestellen.