Fitness voor vrouwen bij Girl Power

Fitness voor vrouwen is voor heel veel vrouwen heel wat anders dan fitness voor mannen. Soms is er raakvlak tussen beide, maar heel vaak zijn er ook grote verschillen. Dit heeft te maken met het feit dat mannen en vrouwen vaak andere doelen hebben en ook omdat de fysieke constitutie tussen mannen en vrouwen erg verschillend is. Dat is in ieder geval al één reden om fitness voor vrouwen aan te bieden. Maar dat is niet de enige reden. Veel vrouwen vinden het in een sportschool niet prettig, juist omdat er soms een bepaalde sfeer hangt. De mannen zijn hun spieren aan het oppompen en ademen een soort waas van testosteron uit. Veel vrouwen zijn de sportschool juist bezig met het esthetische aspect en minder met het gezondheidsaspect van sporten. Dit zijn uiteraard generalisaties die lang niet overal gelden. Elke sportschool is anders en kent een ander soort publiek. Daarnaast kan het ook een vorm van perceptie zijn die niet overeenkomt met de realiteit. Punt is wel dat sommige mensen het gewoon niet fijn vinden in een normale sportschool. In dat geval maakt het eigenlijk niet eens heel veel uit of de perceptie nu juist is of niet. Het punt is immers dat ze door die perceptie en door die oncomfortabele gevoelens niet meer naar de sportschool gaan. Daarom is het goed om te weten dat je bij Girl Power kunt genieten van fitness voor vrouwen. Je sport dan dus ook alleen met vrouwen en je workout is gericht op de vrouw. In plaats van een soort universele workout die geschikt is voor mannen én vrouwen, ontvang je dus een workout op maat. Wat dat betreft is fitness voor vrouwen voor veel vrouwen echt een uitkomst. Los van deze overwegingen heeft fitness voor vrouwen nog een ander voordeel. Juist omdat fitness voor vrouwen speciaal is gericht op de wensen én mogelijkheden van vrouwen, kun je dus ook doelgerichter sporten. Bij Girl Power betekent dit heel concreet dat je een eigen trainingsschema opbouwt samen met de personal trainer. Dit doe je natuurlijk niet lukraak zonder plan en zonder achtergrondinformatie. Allereerst zal je voorafgaand aan fitness voor vrouwen samen met de personal trainer kijken wat e mogelijk is en welke lessen goed bij jouw doelen passen. Tijdens dit gesprek worden je doelen helder en zal de trainer kijken hoe deze doelen het beste kunnen worden gerealiseerd. Vervolgens kun je deelnemen aan de verschillende opzwepende groepslessen waarin je samen met anderen je doelen bereikt. Als je na 4 werken jezelf gaat wegen, dan zal je merken dat je niet alleen flink veel resultaat hebt geboekt, maar ook dat het gewoon heel leuk is om actief met andere vrouwen te sporten.

Ontdek de wereld van fitness voor vrouwen via de site

Voordat je je hals over kop overgeeft aan een fitnessprogramma, wil je uiteraard wel iets meer weten over fitnes voor vrouwen en wat dit nu precies inhoudt. Daarvoor kun je in eerste instantie altijd terecht op de site van girl-power.nl. Op de site vind je al heel veel informatie over de sportschool en over fitness voor vrouwen.

Het aanbod van Girl Power

Je kunt bij deze sportschool in ieder geval terecht voor:

  • Pole Fit
  • Power Plate
  • Power Camp
  • Hardlopen
  • Pilates

Dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod. Op de site vind je uiteraard het volledige aanbod terug. Naast het bezoeken van de site, kun je ook gewoon even langskomen of contact opnemen voor meer informatie over fitness voor vrouwen. Dus mocht je nieuwsgierig zijn, wandel dan gewoon eens binnen bij Girl Power.