Ga aan de slag met deze personal trainer in Maastricht

Woon je in het zuiden van Limburg en wil je nu echt eens iets aan die overtollige kilo’s doen? Neem dan eens contact op met een personal trainer in Maastricht, bijvoorbeeld via selsa.nl. Bij selsa vind je personal trainers in heel Nederland, die allemaal volgens hetzelfde principe werken. Dit principe is uitgedacht door de oprichter van selsa: Selma Guiking. Zij vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot iemand die je helpt bij het sporten en afvallen, en daarom startte ze dit concept. Bij selsa zijn meerdere trainers aangesloten en dus vind je er ook die personal trainer in Maastricht. Als je deze inschakelt ga je samen aan de slag om je doelen te bereiken, want dat is het idee achter een personal trainer. Veel mensen vinden het heel moeilijk om aan de slag te gaan omdat ze simpelweg niet weten waar ze moeten beginnen en welke oefeningen ze kunnen doen. Of ze hebben gewoon te weinig motivatie en zoeken iemand die ze een schop onder hun kont kan geven waar nodig. Met jouw personal trainer in Maastricht kom jij in ieder geval wél van die bank af en voel je je sneller dan je verwacht fitter en energieker worden. Door te focussen op drie verschillende aspecten kun jij veel sneller resultaten verwachten dan wanneer je in je eentje aan de slag zou gaan. En met de kennis van jouw personal trainer in Maastricht zit dat wel goed.

Hoe gaat jouw personal trainer in Maastricht te werk?

Als je bij selsa aanklopt voor persoonlijke begeleiding bij het sporten in de buurt van Maastricht, dan kom je bij iemand terecht die jou volgens de selsa-aanpak gaat helpen met het bereiken van je (sportieve) doelen. Deze personal trainer uit Maastricht kan jou op drie manieren helpen, namelijk de volgende:

  • Fit en sterk worden
  • Afvallen
  • Een gezonde leefstijl aannemen

Het principe van selsa rust op deze drie pijlers, maar je snapt dat ze ook veel raakvlakken hebben met elkaar. Als je namelijk je leefstijl en manier van eten aanpast zul je zelfs al zonder te sporten kilo’s afvallen als je overgewicht hebt. Veel mensen vinden het echter fijn om een  bepaald focuspunt te kiezen voor het werk met die personal trainer in Maastricht, en dus kun je bij selsa kiezen uit bovenstaande drie principes. Uiteraard is een plan op maat ook mogelijk, neem daarvoor even contact met ze op! 

Hoe werkt trainen met een personal trainer?

Als je via selsa aan de slag wilt gaan met die personal trainer uit Maastricht kun je dat doen in 12, 24 of 48 sessies. Veel mensen vinden 12 sessies voldoende, want daarna hebben ze genoeg kennis en motivatie om zelf aan de slag te gaan en hun doelen te bereiken. Vind je het bij voorbaat al erg lastig om jezelf te motiveren en wil je langer begeleiding? Kies dan voor 24 of 48 sessies. Daar kun je echt heel lang mee vooruit. Dit is ideaal voor mensen die heel veel gewicht willen verliezen of bepaalde gezondheidsklachten hebben. Langdurige begeleiding is dan erg prettig, want je moet echt gewoontes doorbreken en dat heb je niet van de ene op de andere dag gedaan. Succes en zet hem op!