Gaat u gebukt onder rugpijn?

Ik heb een mooie baan, maar het nadeel van mijn werk is dat ik altijd achter mijn bureau zit. Dat begint op een gegeven moment toch tegen je te werken want ik merk dat ik steeds meer last krijg van rugpijn. In het begin is zoiets meestal tijdelijk en wanneer je dan even goed rekt en strekt, dan is het vaak snel gedaan met je rugpijn, maar inmiddels merk ik dat ik toch echt meer moet doen om van mijn rugpijn af te komen. Ik wilde daarom graag een keer in contact komen met een specialist want ik vind het heel vervelend om altijd last te hebben van rugpijn. Ik heb daarom een keer op het internet gekeken wie ik zou moeten inschakelen om mijn rugpijn te laten behandelen. Het is namelijk zo dat ik ooit fysiotherapie heb gehad bij ons in de buurt, maar daar was ik allesbehalve over te spreken. Ik heb daarom gekeken of het ook mogelijk was om een andere specialist te vinden die aan mijn rugpijn kon werken en toen ik op het web ging kijken, heb ik de mensen van robinbhaggan.nl gevonden. Deze site maakte meteen indruk op mij omdat ik zag dat deze specialist niet alleen rugpijn kan aanpakken, maar ook omdat hij een heel eigen benadering heeft. Ik heb gemerkt dat hij niet alleen maar even een simpele oefening voorschrijft, maar ook echt goed kijkt naar de bron van je klachten. Genoeg reden dus om een keer te bekijken of ik hier een behandeling kon volgen om van mijn rugpijn af te komen. Ik heb toen even contact gezocht met deze mensen en ik kreeg te horen dat ik meer dan welkom was om een keer langs te komen. Dat was prettig om te horen en ik ben daarom blij dat ik deze specialist gevonden heb. Mocht u ook graag een keer aan uw rugpijn willen gaan werken, dan kan ik u aanraden om naar de site van deze praktijk te gaan want u zult zien dat men hier wel raad weet met uw klachten. 

Ik heb geen last meer van mijn rugpijn

Ik was blij om te merken dat ik al heel snel een keer langs mocht komen om aan mijn klachten te gaan werken. Ik heb toen uitgelegd dat ik al lange tijd last had van rugpijn en toen heb ik heel gerichte oefeningen gekregen om aan mijn klachten te gaan werken. Ik heb gemerkt dat ik hier al heel snel heel veel baat bij had en ik ben daarom heel blij dat ik besloten heb om met mijn  rugpijn klachten naar deze therapeut te gaan. 

Wilt u ook een afspraak maken? 

Mocht u ook graag een afspraak willen maken, dan kunt u altijd even:

  • Naar robinbhaggan.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze therapeut u kan helpen 
  • Een keer contact opnemen met deze specialisten 

Ik hoop dat u hier de behandeling kunt vinden die u nodig heeft om van uw pijnklachten af te komen. Ik ben heel erg blij dat ik deze mensen in de arm genomen heb want ik heb geen last meer van mijn rugpijn.