Het 100% FIT Shakes dieet

Het is inmiddels een aantal maanden geleden dat ik bij toeval op de website van Slank met Shakes terecht kwam en hier las over het 100% FIT Shakes dieet. Ik was er in eerste instantie vrij sceptisch over. Weer een dieet met eiwitshakes, hebben we dat niet allemaal al 100 keer geprobeerd? En hoe vaak is dat nu helemaal succesvol voor mij geweest. Er is geen enkele keer geweest dat ik een soortgelijke methode heb geprobeerd waarin ik niet alle kilo’s die ik kwijt was geraakt weer ben aangekomen (en vaak ook nog een beetje extra). Toch was er iets aan dit dieet wat me toch wel heel erg aantrok en zo bleef ik langer op de website van Slank met Shakes rondneuzen dan ik in eerste instantie gedacht had.

  • Eiwitshakes
  • 4 fases
  • Snel afvallen

Inmiddels ken ik mezelf een beetje wanneer het aankomt op het verliezen van gewicht. Ik vind het al snel te moeilijk door bijvoorbeeld een te groot hongergevoel of omdat ik het idee heb dat ik mezelf teveel moet beperken. Een valkuil waar ik eigenlijk altijd in trap is aan het einde van het afvalproces. Wanneer je namelijk stopt met een bepaald dieet en je gaat weer normaal eten zoals je gewend bent, dan kom je al die kilo’s weer aan. En dat was dan ook precies de reden waarom ik deze methode een kans wilde geven. Het bestaat namelijk uit vier fases, waarin de laatste twee erop gericht zijn om het gewicht dat je verloren hebt, ook weg te houden.

Een succesvol dieet voor mij

Ik kan inmiddels met trots zeggen dat het 100% FIT Shakes dieet voor mij heel erg goed geholpen heb. Er zijn intussen meerdere maanden verstreken waarin ik mijn streefgewicht behouden heb. Als jij op zoek bent naar een dieetmethode waarin je niet alleen snel afvalt, maar ook nog eens met blijvende resultaten, dan heb je dat bij deze gevonden! De eerste fase was best pittig. Deze duurt 10 dagen en is heel erg strikt. Je neemt eigenlijk alleen maar de eiwitshakes die je op de website van Slank met Shakes kunt bestellen. Het is even wennen, maar in die 10 dagen verlies je wel heel erg veel gewicht. Als je dit niet zo fijn in de oren klinkt, dan is het ook mogelijk om met fase 2 te beginnen. Ik heb zelf de eerste 10 dagen volgehouden, dus het is zeker te doen. Maar als je je hier niet prettig bij voelt, dan begin je gewoon met fase 2.

Nooit meer aankomen

En dan komen we nu bij mijn favoriete gedeelte van dit dieet. Natuurlijk is het fantastisch om tijdens de eerste 2 fases de kilo’s er vanaf te zien vliegen, maar het is eigenlijk nog wel fijner om te weten dat je ze niet meer terug zult vinden! Ik was zo klaar met jojo-en en daar heeft het 100% FIT Shakes dieet van Slank met Shakes zeker voor gezorgd. Nog steeds neem ik met enige regelmaat een eiwitshakes. Het zit inmiddels helemaal in mijn routine en mijn nieuwe levensstijl. Ik eet gezondere maaltijden en heb zelfs besloten om te gaan sporten! Ik voel me inmiddels zo goed over mijn lichaam dat ik helemaal uitkijk naar de zomer. Als jij dit ook wilt, dan raad ik je echt aan om dit dieet te volgen. Het is eenvoudig en je behaalt ontzettend snel resultaat. Het enige wat je hoeft te doen is de eiwitshakes en de afslankpillen te bestellen en je kunt beginnen zodra je deze binnen hebt! Ga dus nu nog naar de website en plaats je bestelling.