Het plaatsen van een virtuele maagband om de strijd aan te gaan met overgewicht

Heeft u alles al geprobeerd om gewicht te verliezen en lukt het maar niet om de kilo’s blijvend kwijt te raken, dan is er nog een optie die u waarschijnlijk nog nooit hebt geprobeerd. U heeft er misschien zelfs nog nooit van gehoord. Het gaat om de virtuele maagband. Voor het aanbrengen van een virtuele maagband wordt er gebruik gemaakt van hypnose. Lijkt u dit wel wat, dan kunt u voor meer info over een virtuele maagband terecht bij Hypnose-praktijk.nl. U kunt zelf de locatie aangeven waar u eventueel behandeld wilt worden, zoals:

  • Breda
  • Hoogerheide
  • Arnhem

U vindt op deze site ook meer informatie over hoe hypnose eigenlijk precies werkt.

Waarom een virtuele maagband uitkomst kan bieden

Overgewicht is een behoorlijk groot probleem onder Nederlanders. Een eerste reden is dat veel mensen kiezen voor fastfood, gewoon omdat ze het zo gemakkelijk vinden. Een gemiddelde Nederlander heeft een druk en hectisch leven. Daar past gezond koken en eten vaak niet echt in. Het is veel eenvoudiger natuurlijk om onderweg even naar een fastfood restaurant te gaan om voor een paar euro een maaltijd te kunnen krijgen. Het is makkelijker dan naar huis te moeten gaan om te koken of eerst voorafgaand aan het koken nog boodschappen te moeten doen. Ongezond eten is zelfs relatief gezien een stuk goedkoper dan gezond eten. Een volgende reden waarom de bevolking steeds dikker wordt, is omdat er zo weinig ruimte meer is om problemen uit te spreken en gewoon jezelf te kunnen zijn. We moeten zoveel en ons leven wordt zó beheerst door onze agenda en sociale verplichtingen, dat we nauwelijks nog aandacht schenken aan onszelf. Hoewel het belangrijk is om te praten, kiezen veel mensen ervoor om troost te zoeken in eten. Aan eten hoeven ze geen verantwoording af te leggen. Ze hebben het gevoel dat eten altijd luistert en er altijd voor ze is. Een kwalijke zaak natuurlijk, al is het zeer logisch dat mensen naar voedsel grijpen als middel om “gehoord” te worden. Het is echt niet gemakkelijk om, eenmaal in de vicieuze cirkel van eten te zijn beland, daar zelfstandig weer uit te kunnen komen. Veel mannen en vrouwen wíllen wel afvallen, maar zijn eigenlijk te dik om af te vallen. Dat klinkt gek, maar toch is het waar. Om in aanmerking te komen voor bijvoorbeeld een maagband, dient de persoon eerst een bepaald streefgewicht te hebben bereikt om hiervoor in aanmerking te kunnen komen. Doordat dit vaak niet haalbaar is, proberen ze het al niet eens meer en wordt het van kwaad tot erger. Toch is er iets anders dat wellicht uitkomst kan bieden, namelijk de virtuele maagband. Een virtuele maagband heeft alle voordelen van die van een gewone maagband, maar dan zonder een ingrijpende operatie en zonder een langdurig herstel. Dat maakt een virtuele maagband ook een stuk minder gevaarlijk. Wellicht heeft u nog nooit gehoord van de virtuele maagband. Toch maken steeds meer personen gebruik van deze virtuele maagband. Ze “ontvangen” deze maagband door middel van hypnose. Door middel van hypnose wordt er gewerkt aan het onderbewustzijn. Er wordt dus gelijk gewerkt aan de oorzaak van het eetgedrag dat de aanleiding is voor het troost zoeken in voedsel.

Maak een afspraak via de site

Wilt u hier nou graag meer over te weten komen, dan kunt u een bezoekje wagen aan de site Hypnose-praktijk.nl. Hier vindt u praktische en makkelijk te lezen informatie, zodat u meer leert over de mogelijkheden van zo’n virtuele maagband. Lijkt u dit wel wat, dan kunt u natuurlijk een afspraak maken via deze site. Maak gebruik van de contactopties.