Hulp bij afvallen: Biohcg

In arme landen hebben mensen ondergewicht en in rijke landen hebben mensen last van overgewicht. Ondergewicht is een probleem dat vaak aandacht krijgt in de media en er zijn allerlei goede doelen die strijden tegen honger. Overgewicht is echter ook een probleem en dit probleem blijft groeien. Er is sprake van overgewicht wanneer een mens een Body Mass Index (BMI) heeft van hoger dan 25. Wanneer je een BMI boven de 30 hebt spreek je van obesitas en wanneer je een BMI van boven de 40 hebt wordt er gesproken van morbide obesitas. Bij overgewicht ontstaat wanneer je lichaam meer voedingsstoffen binnenkrijgt dan dat er nodig is voor energie. De voedingsstoffen die niet nodig zijn voor energie, en daarom niet worden verbrand, worden dan opgeslagen als reserves in de vorm van vet. Er zijn allerlei problemen die kunnen komen kijken bij overgewicht. Niet alleen zijn er fysieke risico’s ten gevolge van overgewicht, maar er zijn ook negatieve mentale gevolgen denkbaar. Denk bijvoorbeeld aan de onzekerheid die een mens kan krijgen door af te wijken van de norm. Je moet bijvoorbeeld een grotere kledingmaat kopen, of als je in erge mate overgewicht hebt, heb je misschien meer ruimte nodig in een vliegtuig of bus. Naast de onzekerheid kan je ook last hebben van pesterijen in je omgeving. Hoe vaak worden er wel niet grapjes gemaakt over dikke mensen? Denk bijvoorbeeld aan ‘your mama is so fat that her bellybutton gets home 15 minutes before she does’ grapjes. Naast de mentale gevolgen zijn er erg veel fysieke risico’s en problemen ten gevolge van overgewicht. Enkele voorbeelden zijn:

  • verhoogde bloeddruk
  • gewrichtsaandoeningen
  • cellulitis
  • bepaalde vormen van kanker
  • verhoogde kans op hartinfarct
  • hersenbloeding
  • suikerziekte

Bij obesitas zijn zelfs nog meer problemen denkbaar. Bijvoorbeeld onvruchtbaarheid, jicht, slaapapneu en afwijkingen aan de wervelkolom. Als u al deze problemen wilt voorkomen is het dus de hoogste tijd om iets aan uw overgewicht te doen. U kunt dit doen met behulp van een Biohcg kuur.

Wat is Biohcg?

Zoals uit voorgaande tekst is gebleken is overgewicht een direct gevolg van vetophopingen en dit komt meestal doordat er te veel voedingsstoffen binnenkomen ten opzichte van de benodigde energiebehoefte. Biohcg is een kuur die helpt bij afslanken, de kuur zorgt ervoor dat vetopeenhopingen worden bestreden. Biohcg is een stofje dat je elke dag, 24 dagen achter elkaar onder je tong druppelt. De kuur pakt alleen vetopeenhopingen aan die op plaatsen zitten die ongewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan vet op de heupen, dijen, billen, armen, buik en benen. Biohcg zorgt ervoor dat de spiermassa niet wordt aangepakt. Juist om deze reden is Biohcg ideaal om af te slanken. De meeste mensen klagen niet over hun spieren maar over hun te grote billen of hun te dikke buik. In bikini gaan kan een barrière zijn voor mensen met vet op ongewenste plekken maar Biohcg zorgt ervoor dat u binnen 24 dagen weer veilig op het strand kunt liggen in de zomer. Biohcg zorgt ervoor dat u geen hongergevoel ervaart waardoor u gemakkelijk af kunt vallen. In combinatie met een dieet dat op maat wordt geschreven is Biohcg een goede manier om af te slanken. Biohcg is een kuur die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is en te combineren is met een goed dieet zodat u op een verantwoorde manier af zult vallen. De kuur zorgt ervoor dat uw lichaam ontgift in 24 dagen en dat het lichaam overschakelt op volledige vetverbranding. De kuur is ook goed in combinatie met veel sporten. Sporten gaat gepaard met lichaamsbeweging en zorgt ervoor dat spieren worden opgebouwd maar vet wordt verbrand. Na de 24- daagse kuur moet uw lichaam stabiliseren, maar kunt u nog steeds verder afslanken. Uiteraard is het erg belangrijk om niet alleen de kuur te gebruiken maar na die tijd ook veel aandacht te besteden aan uw voeding. Als u doorgaat met uw voorgaande eetgewoonten zullen de kilo’s op een gegeven moment ook weer terugkomen dus wees u vooral bewust van de energiebehoefte die u nodig heeft. Wanneer u weer meer gaat eten en meer gaat eten dan u verbrand zult u opnieuw vetopeenhopingen krijgen. Wanneer u ziektes heeft of medicatie gebruikt is het belangrijk dat u uw arts raadpleegt. De arts kan dan beoordelen of het verantwoordelijk is om Biohcg te gebruiken in combinatie met de medicijnen die u inneemt. Ook als u een lage- of hoge bloeddruk heeft is het wenselijk om even contact te hebben met uw arts.

Waar kunt u terecht voor Biohcg?

U kunt bij de website van orthokliniekadvies een Biohcg kuur bestellen. Met de kuur die zij aanbieden bent u er zeker van dat de kuur helemaal biologisch is. Als u hier uw kuur bestelt krijgt u een dieet dat op maat is geschreven, een optimaal resultaat in 24 dagen, kwaliteitsproduct en het boek ´Beter in Balans´. Het boek ´Beter in Balans´ is een hele goede aanvulling op de Biohcg kuur. In dit boek staan namelijk alle stappen van de kuur goed beschreven, zodat u per dag precies weet wat u moet doen. Het is belangrijk om de Biohcg kuur gestructureerd te volgen zodat u het optimale resultaat bereikt. Ook de stabilisatie periode die volgt na de kuur is van belang zodat u op uw gewenste gewicht blijft. Wilt u ook afvallen? Neem dan contact op met de Orthokliniek of bestel uw kuur direct in de webwinkel.