Kies voor bioresonantie therapie bij vervelende klachten

Het menselijk lichaam is een zeer complex organisme waar van alles mee mis kan gaan. Hoe complexer iets is, des te meer kans heb je immers op defecten. Kijk alleen maar eens naar de moderne smartphones van tegenwoordig. Deze zijn in vergelijking met de robuuste Nokia’s uit de jaren 90 natuurlijk enorm complext en daardoor dus ook zeer kwetsbaar. Er zit zo ontzettend veel techniek in de telefoon, dat er van alles kapot kan gaan. Bij die oude Nokia’s van vroeger had je in feite gewoon met een klomp materie te maken waar je mee kon bellen en sms’en. Dit vergde weinig techniek en dus kon er ook weinig mis mee gaan. Het menselijk lichaam is wat complexiteit betreft natuurlijk nog vele malen ingewikkelder dan een telefoon. Het is dan ook vreemd dat we eigenlijk vooral vertrouwen op één methode om defecten in het lichaam te verhelpen. Deze methode is natuurlijk de medische wetenschap. Dit is een uitstekende methode en veel kwalen, problemen, ziektes en andere ongemakken kunnen via de medische wetenschap worden verholpen. Dankzij deze medische wetenschap weten we inmiddels ook al heel veel over het menselijk lichaam en hoe alles werkt. Maar dat betekent niet dat de route van de medische wetenschap de enige route is. Juist omdat het lichaam zo enorm complex is, zijn er meerdere perspectieve nodig om alles goed in kaart te kunnen brengen. Je hebt in en rondom het lichaam bijvoorbeeld ook te maken met energie. Je hebt te maken met energiebanen of meridianen en zo zijn er tal van zaken waar de medische wetenschap zich niet mee bezig houdt. Maar als je klachten hebt waar de normale dokter geen antwoord op heeft, dan is het altijd verstandig om te kijken of er via een alternatieve route niet een oplossing haalbaar is. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van bioresonantie therapie. Met bioresonantie therapie kun je namelijk op een hele andere manier in kaart brengen wat de oorzaak is van je klachten. Bioresonantie therapie kijkt namelijk vooral naar de volgende 4 aspecten van het lichaam:

  • De conditie van je organen
  • De biochemische waarden (vitaminen en mineralen) in je lichaam
  • De pathogene belasting (virussen, bacteriën en parasieten) in je lichaam
  • Allergieën en intolerantie

De medische wetenschap is vooral heel goed wanneer er reeds een duidelijk zichtbaar probleem is ontstaan. Maar wanneer het op minder duidelijke klachten aankomt, dan is bioresonantie therapie een goed alternatief. Als je kijkt naar allergieën bijvoorbeeld, dan kun je die niet zonder meer detecteren. Vervolgens kan het zijn dat je bepaalde klachten hebt waar men geen verklaring voor kan vinden, maar die uiteindelijk gelinkt blijken te zijn aan een allergie. Verder is bioresonantie therapie gewoon erg goed om de totale conditie van je lichaam in kaart te brengen. Als je inderdaad te weinig vitaminen en mineralen in je lijf hebt, dan moet je daar wat aan doen.

Bioresonantie therapie realiseer je via de Praktijk voor Complementaire Geneeskunde

Mocht je interesse hebben in Bioresonantie Therapie, dan kun je terecht bij de Praktijk voor Complementaire Geneeskunde. Hier kun je in ieder geval altijd terecht wanneer je bepaalde klachten ervaart. Denk aan klachten als vermoeidheid, migraine of sportletsel. Op de site van hjnagel vind je een groter overzicht van klachten waar Bioresonantie therapie een oplossing kan bieden.

Lees meer over Bioresonantie therapie op de site

Via de site kun je overigens ook direct meer te weten komen over de achtergrond van Bioresonantie therapie, de werking van deze therapie en de methode die binnen deze therapie wordt toegepast.