Kies voor het leukste kraamcadeau

Als je kersverse ouders vraagt wat zij graag als kraamcadeau willen krijgen dan zullen de antwoorden natuurlijk ontzettend variëren. Er zijn uiteraard een hoop dingen die door eigenlijk alle ouders opgenoemd zullen worden. Dat is niet zo gek natuurlijk, want als nieuwe ouders heb je vaak allemaal dezelfde soort dingen nodig om de pasgeboren baby te kunnen verzorgen. Sommige ouders hebben alles zelf al gekocht, andere gaan er juist van uit dat ze veel dingen als kraamcadeau zullen krijgen. Het is dus maar net hoe je daar als ouders instaat. Als je op kraamvisite gaat is dit soms moeilijk in te schatten. Je wilt geen kraamcadeau geven dat ze allang hebben, maar je wilt tegelijk iets geven waar ze zeker weten iets aan hebben. Of je wilt iets geven wat ze gewoon leuk zullen vinden. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat jij het ook plezierig vindt om te geven en dus zul je waarschijnlijk even op zoek moeten gaan naar het juiste cadeau. Wij willen je daar graag bij helpen. Er zijn natuurlijk ontzettend veel uiteenlopende cadeaus te vinden, maar dat maakt het maken van de keuze op dit gebied nou niet bepaald makkelijker. Bedenk dus goed wat jij ongeveer wilt geven en hoeveel je hieraan wilt uitgeven. Als je deze twee componenten bepaald hebt dan kom je al een heel eind verder. Wil je bijvoorbeeld een cadeau geven waar de ouders iets aan hebben, maar wat tegelijkertijd leuk is om te hebben en wat een beetje origineel is? Geef dan een babyklokje. Het gelijknamige bedrijf Baby Klokje maakt van geboortekaartjes babyklokjes. Wil je meer geven dan een babyklokje alleen? Dan geven ze je de mogelijkheid om ook andere dingen te laten personaliseren en zo een ontzettend leuk kraamcadeau te geven. Op de website vind je verschillende pakketten die je kunt bestellen:

  • kraamcadeau
  • kraampakket basis
  • kraampakket plus
  • kraampakket luxe

In de verschillende pakketten vind je leuke producten die voorzien worden van de naam van de baby. In het klokje vind je dan het geboortekaartje op een hele leuke manier terug. Op de website vind je hier meerdere voordelen van en het is zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken.

Een prachtig kraamcadeau om te geven

Als je hoort dat een bedrijf babyklokjes maakt van geboortekaartjes dan denk je misschien dat ze simpelweg een geboortekaartje nemen en die in een klokje zetten. Bij Baby Klokje doen ze een hoop meer. Ze zorgen er voor dat alle elementen van het kaartje op een leuke manier samen komen in de klok. Dat maakt dit kraamcadeau nog leuker om te geven en het laat de ouders waar je het aan geeft ook zien dat je echt de moeite hebt genomen om een prachtig kraamcadeau voor ze uit te zoeken. Geven jullie met meerdere mensen samen een kraamcadeau? Dan is het natuurlijk veel leuker om een pakket te geven. Zo heb je meer om te geven en dat maakt het voor een groep natuurlijk veel leuker. In het grootste pakket vind je vier verschillende producten:

  • babyklokje
  • slabbertje
  • mutsje
  • dekentje

Wat er met het babyklokje gebeurt, dat is je inmiddels duidelijk. Maar ook het slabbertje, mutsje en dekentje worden gepersonaliseerd. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw of roze en de naam van de baby worden op deze producten gezet. Het is dus niet alleen handig om te hebben, maar ook nog eens hartstikke leuk. Wanneer je vaker een kraamcadeau moet uitzoeken dan weet je dat hier best wat moeite in gaat zitten. Zeker als je met een leuk kraamcadeau wilt aan komen zetten, dan zul je hier echt een beetje tijd in moeten steken. Doordat wij je nu dit idee geven hoef je hier veel minder over na te denken. Het enige wat jij moet regelen voor dit kraamcadeau is een goede scan van het geboortekaartje. Het is belangrijk dat de scan groot genoeg is, zodat ze bij Baby Klokje er ook echt mee aan de slag kunnen gaan. Doe je dit niet? Dan is het niet mogelijk om een babyklokje te maken.

Zonder scanner dit kraamcadeau regelen

Heb je geen scanner thuis staan? Dan kun je natuurlijk nog steeds dit kraamcadeau kopen. Je hebt dan verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Je kunt er natuurlijk voor zorgen dat je het geboortekaartje door iemand anders laat inscannen. Dit is heel erg makkelijk om te laten doen. Het is dan wel belangrijk dat je doorgeeft dat je echt een goede scan nodig hebt om dit kraamcadeau te kunnen laten maken. De persoon die het geboortekaartje voor je in scant zal dit zeker begrijpen. Is dit geen optie voor je? Ook dan kun je dit kraamcadeau nog kopen. Je kunt dan namelijk het geboortekaartje opsturen naar het adres dat je op de website van het bedrijf vindt. Als zij het kaartje hebben gevonden gaan zij voor je aan de slag en krijg je het kraamcadeau zo snel mogelijk thuis gestuurd. Uiteraard heb je de mogelijkheid om het klokje nog even te bekijken, maar je kunt het kraamcadeau natuurlijk ook ingepakt laten zitten en het direct aan de gelukkige ouders geven. Het is een cadeau waar ze jaren later nog steeds veel plezier van zullen hebben, want het is natuurlijk erg leuk om het geboortekaartje van je kind als klok in je huis te hebben hangen. Daarom is het ook zo origineel om dit als kraamcadeau te geven.