Komt u bij ons hypnose leren

hypnosepraktijk.net - hypnose lerenHebt u last van overgewicht en kampt u hier al jaren mee? Hebt u diverse sociale angsten of andere irrationele angsten waar u graag vanaf wilt komen? Of hebt u misschien onnodig veel stress in uw leven en loopt u tegen een burn-out aan? Ga dan bij ons hypnose leren. Wij kunnen u niet alleen hypnotherapie geven maar kunnen u het ook aanleren. Dat klinkt misschien vreemd maar het is wel degelijk mogelijk om uzelf te hypnotiseren zodat u uw onderbewustzijn kunt aanspreken. Dat is het deel dat voornamelijk actief is in uw dromen. Het plant helaas vele irrationele gedachten in uw zelfbewustzijn en zo kunnen mentale problemen ontstaan. Een knagend hongergevoel dat niet bestaat, irrationele gedachten over de dood als u een lift inloopt of denken dat u voor gek staat als u een presentatie geeft. Het zijn zeer bekende klachten en het is niets om u voor te schamen. Maar dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Er zijn veel mensen die deze problematiek herkennen en helaas moeten erkennen. Wilt u er dus graag vanaf? Volgt u dan een hypnosecursus want hypnose leren doet u bij een van onze 9 vestigingen in de Benelux. De kans dat er daarom een locatie bij u in de buurt is, is vrij groot. Kijkt u eens op hypnosepraktijk.net om alles te lezen over het hypnose leren.

Wilt u graag hypnose leren?

Hypnose leren kan zeer heilzaam zijn ook al hebt u hypnotherapie gehad. Weliswaar kan er binnen 3 sessies al zichtbaar resultaat geboekt zijn, die angsten kunnen altijd weer terugkomen. Daarom is het zo nu en dan nodig om die gedachtes via hypnose om te zetten in positieve gedachtes die u niet langer verslaafd of angstig maken. Dat is de reden dat we u hypnose willen leren. Op onze website ziet u op welke dagen er in een vestiging deze speciale cursussen worden gegeven. Als u er op tijd bij bent dan krijgt u maar liefst 55 euro korting. Deze vroegboekkorting zorgt ervoor dat het gehele seminar u slechts 950 euro kost! Als u dat afzet tegen de kosten in de geestelijke gezondheidszorg dan bent u absoluut een dief van uw eigen portemonnee als u voor dit soort problemen naar een psycholoog of psychiater gaat. Natuurlijk stellen we niet dat ze slecht werk verrichten. Verre van dat zelfs. Als u ernstige mentale klachten hebt dan moet u juist de hulp van de GGZ inroepen. Maar er zijn vele klachten die u door ons, maar ook door uzelf, in de toekomst kunt oplossen en voorkomen. En dat allemaal door hypnose te leren! U leert in een periode van slechts 3 dagen, dus in een lang weekend, hoe u uzelf onder hypnose kunt brengen.

Na een aantal trainingen kunt u het zelf doen

Wilt u graag:

  • Stoppen met roken, drugs, alcohol, eten of een andere verslaving die uw leven heftig beïnvloed?
  • Wilt u af van agorafobie, claustrofobie, xenofobie of andere angst?
  • Wilt u minder somber en gestrest zijn?

Dan is het absoluut aan te raden om de cursus te gaan volgen. Hypnose leren is voor iedereen mogelijk, daar zijn wij van overtuigd. De cijfers liegen er dan ook niet om want binnen 3 sessies is het slagingspercentage 99 procent. U kunt nu zelf hypnose leren door u vandaag nog op te geven bij een van de trainingscenters bij u in de buurt van de Hypnosepraktijk. Op onze website leest u alles over hypnotherapie en u vindt er diverse succesverhalen van mensen die u al zijn voorgegaan. Neem gerust even contact met ons op als u hier nog vragen over hebt.