Lees meer over bewustwording

Niemand gaat alleen maar fluitend en vrolijk door het leven. Iedereen heeft weleens ergens last van, een moment dat je niet lekker in je vel zit. En dat mag ook. Maar als dit gevoel je in de weg gaat zitten, is het tijd om er iets aan te doen. Wellicht kan het woord bewustwording ook iets voor jou betekenen, net zo veel als het voor mij heeft gedaan. Want een tijdje geleden voelde ik me echt niet goed. Het is moeilijk te omschrijven hoe ik me precies voelde. Mijn energielevel was heel laag. Ik kon me nergens meer echt toe zetten. Had weinig zin in dingen doen, kwam het liefst mijn huis niet uit. Ik had veel last van hoofdpijn. Dat soort vage dingen. Ik was naar mijn huisarts gegaan maar onderzoeken leverden niks op. Dat was een heel heftig proces, je voelt je bijna een aansteller omdat ze er niet achter kunnen komen wat je hebt. Dat is heel zwaar, ik ging ook echt aan mezelf twijfelen. Totdat op een gegeven moment een vriendin me wees op de term bewustwording. Daar ben ik op internet meer over gaan lezen en dat heeft me veel opgeleverd.

Beleef het proces van bewustwording bij deze therapeut

Wil je ook meer weten over bewustwording, dan zou ik zeker naar de site https://stilstaanbijbewegen.nl/ gaan, want toen ik deze site voor het eerst zag was ik zo opgelucht. Het voelde alsof ik voor het eerst werd begrepen, dat ik niet gek was en dat er best een oplossing zou kunnen zijn. Bewustwording betekent hier dat je je letterlijk bewust wordt van jezelf en je omgeving. Margot Groot kan je helpen bij dit proces, om je omgeving beter te leren kennen. En dat bedoel ik dan zowel op spiritueel, lichamelijk als emotioneel vlak. Het gaat hier om de balans tussen lichaam en geest, ik ben ervan overtuigd dat deze twee sterk met elkaar verbonden zijn. Als dit niet in balans is en je leeft niet bewust samen met je omgeving, kun je allerlei klachten krijgen:

  • Moe, weinig energie
  • Geen zin meer in het leven
  • Hoofdpijn
  • Snel bang

Het sprak me allemaal heel erg aan. Mocht je meer bewustwording in je leven willen creëren, dan gaat Margot je hierbij ondersteunen op holistische wijze. Dus ik besloot snel om een afspraak te maken.

Gouden tip: stilstaan bij bewegen

Mocht je niet lekker in je vel zitten, ook last hebben van klachten zoals hierboven beschreven… Kan de arts niets vinden en word je er simpelweg niet vrolijk van? Dan zou ik zeker naar de site van Stilstaan Bij Bewegen gaan. Margot weet echt alles van bewustwording en kan je tijdens dit proces bijstaan. Het enige wat je denk ik nodig hebt is een open mind. Ik heb een afspraak gemaakt voor meer bewustwording in mijn leven en toen ik er binnenkwam, voelde het gelijk goed. Ze is heel fijn in de omgang en wist al snel de vinger op de zere plek te leggen. Alles gaat in overleg, ze luistert heel goed naar je. En ze weet als geen ander hoe ze je moet begeleiden. Dus als je meer over bewustwording wil weten en ermee aan de slag wil, is deze coach echt waar je moet zijn. Het heeft me zo veel opgeleverd. Het is een heftig proces, maar het is zeker de moeite waard want ik merkte na een tijdje dat mijn klachten steeds minder werden. En daar ben ik echt ontzettend dankbaar voor. Het is geweldig wat zij voor mensen kan doen. Check haar site en maak een afspraak, dat kan echt een verrijking van je leven zijn.

Lees meer…