Lensimplantaten inclusief leessterkte

internationalvisioncenters - LensimplantatenHebt u slechte ogen? Draagt u al jaren een bril maar gaan uw ogen er nog altijd op achteruit? Of hebt u geen zin om nog langer dag in, dag uit lenzen in te doen? Kies dan voor lensimplantaten. Dit zijn lenzen die tijdens een kleine en korte ingreep van slechts 15 minuten op uw oog worden geïmplanteerd. Op uw hoornvlies welteverstaan. U voelt hier vrijwel niets van want het is een uitermate lichte ingreep. Dankzij lensimplantaten hoeft u niet langer een bril te dragen en dat is voor velen een ware zegen. Veel mensen boven de 50 jaar overwegen lensimplantaten. Neemt uw reactievermogen of coördinatie af? Dan is het maar al te begrijpelijk dat u geen zin hebt om iedere dag lezen in te doen. Maar ook jongeren kunnen dergelijke implantaten nemen. Vanaf een bepaalde leeftijd in uw tienerjaren gaat u meer aan uw uiterlijk denken. U vindt een bril misschien niet modieus en lenzen onpraktisch. Of u nu 18 jaar of 65 jaar bent, lensimplantaten zijn altijd een praktische en snelle oplossing. Lensimplantaten hoeven helemaal niet duur te zijn. Zo kan het zo zijn dat u goed verzekerd bent en de verzekeraar een groot gedeelte betaalt. Dat scheelt aanzienlijk want u bent dan waarschijnlijk enkel uw eigen risico kwijt. Kijkt u eens op onze website want wij zijn een bedrijf dat lensimplantaten voor u kan implanteren: internationalvisioncenters.nl.

Nooit meer nieuwe lenzen kopen dankzij lensimplantaten

We kunnen allerlei belangrijke oogcorrecties uitvoeren:

  • Zoals refractiechirurgie.
  • Of dus het implanteren van lensimplantaten op uw hoornvlies. De chirurg maakt twee kleine incisies aan de rand van uw hoornvlies. Door het sterke licht zult u er niets van voelen. En daar plaatsen we vervolgens de lensimplantaten op. U zult enkel scherp licht zien. Het is even een dagje wennen en dan hoeft u nooit meer een bril te dragen.
  • Wilt u van uw oog probleem af? Dan kunnen we uw ogen bestralen met een laser. Dit noemt men oogcorrectie. Wel kan het zo zijn dat u deze ingreep na verloop van tijd moet herhalen.

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse ingrepen die wij voor u in petto hebben. Na uw behandeling moet u een dagje een beschermbril dragen. Na de controlebehandeling mag de bril af. Wel moet u twee weken antibioticadruppels gebruiken en mag u geen zwaar werk doen. En u moet in die periode te allen tijde van uw ogen afblijven! Ga er bij jeuk dus niet in wrijven. Anders hebt u de kans dat u de lensimplantaten los wrijft.

En ook uw bril kunt u gedag zeggen

Voor iedereen die niet kan wennen aan harde of zachte lenzen, bril of aan multifocale lenzen, zijn lensimplantaten de ideale oplossing. Hopelijk kiest u ervoor om met ons in zee te gaan. In een schone ruimte voeren we dergelijke ingrepen aan de lopende band uit. We mogen dan ook wel stellen dat u met een gerenommeerd en ervaren bedrijf zaken doet. Zo hebben we op dit moment al meer dan 12.000 mensen aan implantaten geholpen. Wist u dat meer dan 99 procent van de mensen deze behandeling als pijnvrij ervoeren? U wordt tijdens het hele proces zorgzaam behandeld en de ingreep zelf duurt niet langer dan hooguit een kwartier. Wilt u graag weten wat het u gaat kosten of in welke kliniek u kan worden geholpen? Vraagt u dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Als u eerst de kat uit de boom wilt kijken dan kunt u ons mailen of tijdens kantooruren eerst nog even opbellen. Dan hoeft u weldra nooit meer een bril te dragen!