Little Dutch

Als aanstaande ouders wilt u natuurlijk alleen maar het beste voor uw kindje en dat begint natuurlijk met het kopen van uitstekende kleertjes, inrichting voor de babykamer en andere babyspulletjes. Als u zeker wilt weten dat u artikelen van een goede kwaliteit koopt, dan is het merk Little Dutch zeker aan te raden. Zij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en u kunt er dan ook op vertrouwen dat al hun producten helemaal veilig voor uw kleintje zijn. Natuurlijk zijn er behalve Little Dutch nog veel andere kwaliteitsmerken die uitstekende producten voor baby’s en de kleinste kinderen verkopen, waarom zou u nu juist voor dit merk kiezen? Omdat ze bij Little Dutch niet alleen kwaliteit leveren, maar ook zeer originele ontwerpen maken. Zij verwerken de laatste trends in hun accessoires en gebruiken ook altijd de hipste kleuren en patronen. Zo weet u zeker dat alles wat u van hen koopt helemaal bij de huidige mode past. Betekent dit dan dat ze binnen een jaar weer weggedaan kunnen worden, omdat het dan echt uit de tijd is? Nee, dat absoluut niet. Ze weten bij Little Dutch namelijk de hipste zaken zo te combineren met tijdloze ontwerpen, dat al hun artikelen eigenlijk gewoon altijd mooi blijven. Bovendien zijn ook alle dingen die zij ontwerpen heel goed met elkaar te combineren. U kunt dus zelf een heerlijke inrichting samen stellen met de diversiteit die zij in hun ontwerpen te bieden hebben. Doordat ze bij Little Dutch altijd gebruik maken van vrolijke kleuren en patronen, zult u een zeer frisse en opgewekte sfeer weten te creëren met hun spulletjes. Een sfeer waar uzelf en uw kleine helemaal blij van zullen worden. Reden genoeg dus om babyartikelen van dit merk aan te schaffen.

De producten van Little Dutch

Zoals gezegd ontwerpen en maken ze bij Little Dutch heel veel verschillende soorten babyproducten. Voor wat voor zaken kunt u nu wel bij hen terecht en voor welke niet? Babykleertjes hebben zij eigenlijk bijna niet in hun collectie, zij richten zich vooral op accessoires. Zij maken bijvoorbeeld:

  • badcapes, slaapzakken, wikkeldoeken
  • wieglakens, wiegdekens, dekbedovertrekjes, ledikantdekens, bedomranders
  • verschoningsmatten, aankleedkussenhoezen
  • lampenkappen
  • kruikzakken
  • muziekdoosjes
  • luier etuis, commode mandjes
  • kussens, boxkleden
  • knuffeldoekjes

U merkt aan deze opsomming wel dat u voor de hele inrichting van de babykamer goed zit bij Little Dutch, zij hebben aan alles gedacht. Zoals gezegd maken zij in hun ontwerpen altijd gebruik van hippe patronen en prints en van de kleuren die in de mode zijn. Momenteel vindt u bij Little Dutch daarom ook veel felle en vrolijke kleuren, naast een collectie met wat meer pastelachtige tinten. Zowel heel felle kleurtinten als de wat rustigere pasteltinten zijn namelijk momenteel helemaal hip. Bij de patronen moet u dan vooral denken aan leuke bloemetjespatronen of ruitjes, soms gecombineerd met een modieuze afbeelding, zoals een uil, een hertje of een vogeltje op een takje. Dergelijke geromantiseerde natuurafbeeldingen zijn op het moment immers een ware trend. Een andere trend die u bij Little Dutch goed terug ziet komen, zijn de stervormen. Knuffeldoekjes en muziekdoosjes zijn in deze vorm uitgevoerd en er zijn ook veel dekens, slaapzakken en andere producten bij Little Dutch te vinden die een sterrenpatroon hebben. Het fijne van sterretjes is natuurlijk dat ze heel neutraal zijn. Waar een lief hertje of een hartje al gauw geassocieerd wordt met meisjes, en vliegtuigen met jongens, zijn sterren juist heel neutraal en voor beide goed toepasbaar. Het prettige van hun collectie is bovendien dat u er niet alleen uitgesproken jongens- of meisjesartikelen vindt, maar ook heel veel producten met een neutrale uitstraling. Als u nog niet weet of u een jongetje of een meisje krijgt, dan is dit natuurlijk een uitstekende keus. Ook is dit heel erg handig als u graag nog meer kinderen wilt hebben. Dan hoeft u bij een volgende zwangerschap niet de hele babykamer opnieuw in te richten en allemaal nieuwe spulletjes te kopen.

Koop bij Villa Vrolijk

Bent u op zoek naar een plaats waar u de producten van Little Dutch aan kunt schaffen, dan is Villa Vrolijk een echte aanrader. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in babyartikelen en u vindt bij hen dan ook een grote collectie van het merk Little Dutch. Daarnaast vindt u bij hen natuurlijk ook nog andere bekende merken op dit gebied, zoals Baby’s Only, Koeka of Jollein. Allemaal merken van een uitstekende kwaliteit en allemaal zeer hippe en trendy artikelen die gecombineerd worden met een meer tijdloze en neutrale basiscollectie. In de webwinkel van Villa Vrolijk vindt u meer dan tweehonderd artikelen van Little Dutch, er is dus echt genoeg te kiezen. Het fijne van hun webwinkel is dat zij bij ieder product veel duidelijkheid verschaffen. Alle maten staan altijd goed vermeld, zodat u nooit per ongeluk een veel te groot boxkleed koopt of een veel te kleine ledikantdeken. Ook wordt er altijd duidelijk aangegeven welke materialen er gebruikt zijn en dat is met het oog op allergieën en met het wassen van de producten natuurlijk belangrijk om te weten. Een ander pluspunt van Villa Vrolijk is dat zij veel foto’s geven. Als u een product van Little Dutch bekijkt bijvoorbeeld, dan kunt u meerdere foto’s bekijken en bovendien ook goede uitvergrotingen krijgen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de artikelen er uit zien. Wilt u de artikelen van Little Dutch bestellen, dan doet u dat dus bij Villa Vrolijk.