Op zoek naar goede kinderopvang Oldenzaal?

Heeft u kinderen en bent u op zoek naar kinderopvang? Oldenzaal is dan precies daar waar u moet zijn! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de kinderopvang. Oldenzaal is dan ook een goede keuze wanneer u uw kinderen veilig onder wilt brengen. De gastouders van kinderopvang Oldenzaal zijn dan ook erg ervaren en professioneel. Naast onze jarenlange ervaring staan wij bekend om onze kwaliteit en betrokkenheid, en dat tegen vrij voordelige tarieven! Het is belangrijk om uw kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving te laten opgroeien. Sommige ouders kiezen ervoor om dan thuis te blijven. Voor veel ouders is dat om verschillende redenen geen optie. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat dit financieel niet uit kan. Het lukt niet alle gezinnen om van één inkomen rond te komen. Bovendien wil niet iedereen (meer) fulltime werken, maar liever in deeltijd, bijvoorbeeld 4 dagen per week. Met dergelijke tijden wordt het natuurlijk nog lastiger om een gezin te onderhouden. Daarom is het voor beide ouders vaak nodig om toch te werken. Gelukkig kunt u uw kind kwijt bij kinderopvang Oldenzaal. Wij werken met gastouders. Gastouders bieden een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de crèche. We zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • u kunt zelf de meest geschikte gastouder uitkiezen.
  • u heeft altijd een vast en vertrouwde persoon die voor uw kind zorgt.
  • bij sommige gastouders is 24-uurs opvang mogelijk, erg handig voor ouders met zeer flexibele werktijden.
  • kleinschalig (maximaal vijf kinderen per gastouder)
  • uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat kinderen meer ontspannen en zelfverzekerd zijn.

De werkwijze van kinderopvang Oldenzaal

Wij werken alleen maar op kleine schaal. Bij kinderopvang Oldenzaal komt uw kind namelijk terecht bij ervaren gastouders, die goed weten hoe ze met kinderen moeten omgaan en hoe ze moeten opvoeden. Daarom is kinderopvang Oldenzaal een goede keuze. U kunt zelf een gastouder uitkiezen, en daarmee kunt u zelf uitzoeken welke ouder het beste bij uw kind past. Een wederzijdse klik is tenslotte wel zo belangrijk! U kunt dan ook vrijblijvend contact maken met onze gastouders. Het is immers belangrijk dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt wanneer het van huis is: het is nogal wat om uw kind uit handen te geven. Wij werken dan ook alleen met professionele gastouders. Wij werken tegen concurrerende tarieven, dus niet alleen is uw kind veilig en vertrouwd onder dak gebracht, ook bespaart u bij kinderopvang Oldenzaal per jaar nog eens enkele honderden euro’s. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aandacht voor kind én ouder, en de betrokkenheid bij onze gastouders, de ouders van de kinderen en natuurlijk de kinderen zelf. Ons bureau, kinderopvang Oldenzaal, is ook zeer kleinschalig, wat ons in staat stelt met iedereen persoonlijk contact te onderhouden. Wij streven ernaar dat de opgevangen kinderen zich net zo thuis voelen bij hun gastouder als in hun eigen huis. Niet alleen stelt u als ouder dit in staat om uw baan te behouden en met een gerust hart uw andere taken te vervullen, ook draagt het bij aan de ontplooiing en ontwikkeling van het kind. Het doet een beetje denken aan de grote gezinnen van vroeger, waar men veel broertjes en zusjes had. Het verschil is in dit geval dat de gezinnen nooit zo groot worden dat één van de kinderen te weinig aandacht krijgt, en tekort komt. Wij zien het gastouderschap als een aanvulling van het gewone gezinsleven.

Waarom kiezen voor een gastouder?

U vraagt u zich misschien af waarom kinderopvang Oldenzaal werkt met gastouders. Wat is daar de meerwaarde van. Een crèche kan toch ook gewoon? In de meeste gevallen wordt de keuze voor een gastouder zeer bewust gemaakt. Ouders kiezen voor kinderopvang Oldenzaal omdat ze het erg belangrijk vinden dat hun kinderen goed worden opgevangen. Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan gastouderschap. Zo heeft uw kind veel rust en regelmaat, omdat het altijd op dezelfde plek komt, en bij dezelfde persoon die hem of haar na verloop van tijd goed leert kennen. Dit is bijzonder belangrijk voor kinderen. Niet voor niets zijn de drie R’en het geheim van een goede opvoeding: rust, reinheid en regelmaat. Wij voegen daar nog geborgenheid aan toe Door de kleinschaligheid van de opvang en de bekendheid van de gastouder weet u in ieder geval dat de rust, regelmaat en geborgenheid gewaarborgd wordt. Er is immers ook sprake van een kleinschalige omgeving, waar de gastouder uw kind goed leert kennen. Kinderen worden niet overprikkelt doordat ze in een grote groep kinderen zijn, begeleid door een klein aantal begeleiders. Ze krijgen dus veel persoonlijke aandacht en interactie van hun gastouder, wat weer goed is voor de ontwikkeling van het kind. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dan ook dat gastouderschap goed is voor kinderen. Ouders met een erg flexibele baan hebben veel baat bij een gastouder, omdat deze ook 24 uur per dag beschikbaar zijn. Bent u voor uw werk veel op reis, of werkt u in de horeca, dan kan dit in sommige gevallen een goede uitkomst bieden. Wilt u graag meer weten of eens langskomen voor een kennismakingsgesprek? Laat uw gegevens achter in het contactformulier en kinderopvang Oldenzaal neemt contact met u op. Bent u met spoed op zoek naar oppas voor uw kind? Neem dan telefonisch contact met ons op, en wij proberen dan samen met u zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen.