Voorkom orwelliaanse taferelen met natuurlijke gezichtsverzorging

We zijn met z’n alleen vrij intensief bezig met de verzorging van ons gezicht met behulp van allerlei crèmes en wondermiddeltjes. Naarmate we ouder worden, wordt de drang naar eeuwige jeugd intenser. Hierdoor ontstaan soms beangstigende taferelen die doen denken aan een dystopische maatschappij zoals je die tegen zou kunnen komen in een roman van Orwell. Mensen raken soms zo geobsedeerd door hun uiterlijk dat ze niet alleen de verkeerde crèmes gebruiken, maar ook kiezen voor plastische chirurgie. Vrouwen van 60 die een volledig strakgetrokken gezicht hebben waardoor de leeftijd niet langer met het blote oog te achterhalen is. Het is bijna een doorgeslagen trend waarbij er geen maat meer gehouden wordt dus een natuurlijk verlangen naar een jeugdig uiterlijk en een obsessieve drang naar een strak jong uiterlijk waarbij er een totale mismatch ontstaat tussen uiterlijk en de daadwerkelijke leeftijd. Als je een tijdreiziger zou vragen om vanuit de 19de eeuw eens een kijkje te komen nemen in het Hollywood van nu, dan zou deze persoon zich dood schrikken. Wij zijn er allemaal aan gewend omdat de ontwikkelingen langzaam voortschrijden. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het gebrek aan natuurlijke gezichtsverzorging een goede ontwikkeling is. Het is belangrijk om een juiste balans te vinden tussen natuurlijke gezichtsverzorging en het verlangen naar een jeugdiger uiterlijk. Het begint al met de crèmes die je kunt gebruiken. Veel crèmes die je kunt gebruiken voor gezichtsverzorging zijn zitten namelijk vol met synthetische ingrediënten. Deze zorgen op de korte termijn wel voor een mooi strak uiterlijk, maar beschadigen de huid op de lange termijn. Het kan dus best zijn dat een synthetisch middel ertoe leidt dat man later genoodzaakt is om te kiezen voor plastische chirurgie. Het is daarom veel beter om te kiezen voor natuurlijke gezichtsverzorging. Natuurlijke gezichtsverzorging bereik je door natuurlijke producten te gebruiken waar alleen plantaardige en biologische ingrediënten in zitten. Niet alleen zie je er jonger uit als je deze producten gebruikt, maar de huid wordt ook gevoed op een natuurlijk manier waardoor je de levensduur en gezondheid van je huid positief beïnvloedt.

Natuurlijke gezichtsverzorging met de producten van Pavèz

Het is belangrijk dat je dus kiest voor natuurlijke producten voor de verzorging van je huid. Dit geldt natuurlijk voor je gezicht, maar bijvoorbeeld ook voor je handen omdat deze ook altijd zijn blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Natuurlijke gezichtsverzorging is sowieso te verkiezen boven conventionele huidverzorging. Wat je vaak ziet is dat conventionele crèmes de huid als het ware dichtstoppen waardoor de poriën niet meer kunnen ‘ademen’. Hierdoor vermindert de doorbloeding en dit leidt op de lange termijn tot problemen met de huid. Daarnaast voelt de huid niet natuurlijk aan als je dit soort crèmes gebruikt. Hetzelfde geldt voor teveel foundation. Je stopt de huid helemaal dicht en blokkeert de natuurlijke flow van de huid. Niet alleen ziet het er dan dus onnatuurlijk uit, het is ook nog eens ongezond. Het is om die reden dan ook veel beter om te kiezen voor natuurlijke huidverzorging met de producten van Pavèz. Veel van de natuurlijk huidverzorging producten van Pavèz zijn biologisch en bevatten zoals gezegd enkel en alleen natuurlijke middelen. Dus geen chemische artikelen en syncretisch ingrediënten zoals paraffine.

De verschillende artikelen van Pavèz

Als je op zoek bent naar natuurlijke gezichtsverzorging, dan ben je bij Pavèz aan het juiste adres. Maar ook voor andere verzorgingsartikelen kun je natuurlijk artikelen van Pavèz kopen. Hierbij kun je denken aan:

  • Artikelen voor het lichaam
  • Artikelen voor het haar
  • Minerale Make-up
  • Mannen cosmetica

Pavèz is wat betreft natuurlijke gezichtsverzorging en andere verzorging dus van alle markten thuis.