Waarom een anti legionella douchekop niet mag ontbreken

radasafe - anti legionella douchekopBent u bang dat er op een dag sprake zal zijn van een legionellabesmetting binnen uw bedrijf, dan kunt u daar nu al iets aan doen. De aanschaf van een anti legionella douchekop is al een zet in een goede richting. Dankzij een anti legionella douchekop lopen u en uw klanten geen enkel risico om ziek te kunnen worden na het douchen. Wilt u de mogelijkheden bekijken van een anti legionella douchekop, ga dan naar de site Radasafe.nl. Hier vindt u ook de voordelen van een anti legionella douchekop, zoals:

  • Beveiligd tegen terugstroming
  • Vandaalbestendig
  • >log 7 reductie van bacteriën

Ga snel naar de website voor meer voordelen!

Installeer een anti legionella douchekop in uw zwembad

Is het warm weer, dan is er niets fijners om met uw kinderen een bezoek te brengen aan een naburig gelegen zwembad. Het is gewoon lekker om fijn te kunnen spelen in het water. Kinderen vermaken zich altijd in zo’n zwembad. Zijn er broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes bij, dan zult u er gewoon geen omkijken naar hebben. Ook voor uzelf is het lekker om even lekker te kunnen dobberen in het water of uw kinderen plezier te zien hebben. Ook op minder warme dagen is het trouwens lekker om naar één van de vele zwembaden te kunnen gaan. De meeste baden zijn lekker verwarmd, waardoor het geen probleem is om hiervan gebruik te maken. Het is niet verwonderlijk dat veel ouders ervoor kiezen om een kinderfeestje bijvoorbeeld in zo’n bad plaats te laten vinden. Voor een kind is er doorgaans weinig leukers te bedenken dan zich lekker te kunnen uitleven. De traditie bepaalt dan ook dat er na de tijd patat geserveerd zal worden. Na het eten zult u waarschijnlijk geen kind meer aan ze hebben. Voor de eigenaar van zo’n zwembad komt er veel bij kijken om de veiligheid te waarborgen van zowel de kleintjes als de volwassenen. Er dient bijvoorbeeld altijd een badmeester of badjuffrouw bij te zijn om te zien of er geen problemen voordoen. Het kan gaan om het ingrijpen tijdens een ruzie of juist een verdrinking voorkomen. De kwaliteit van het zwembadwater, daar wordt doorgaans veel aandacht aan besteed. Het is van het grootste belang dat het water zoveel mogelijk schoon is, zodat er veilig gebruik van gemaakt kan worden. Toch is het goed om niet alleen het water uit het bad in de gaten te houden. Wat denkt u bijvoorbeeld van het douchewater? Normaal gesproken moet iedereen zich voorafgaand aan een duik in het zwemwater even nat maken met het water dat afkomstig is uit één van de vele douches. Heeft u onlangs de douchekoppen al vervangen door een anti legionella douchekop, dan bent u al heel goed bezig. Een anti legionella douchekop is niet iets wat u plaatst wanneer er al legionella heerst. Dat is eigenlijk een moment waarop het al behoorlijk laat is. Het beste is om een anti legionella douchekop te installeren op het moment dat alles nog oké is.

Voorkomt de ernstige gevolgen van legionella

Een anti legionella douchekop voorkomt dat bezoekers van het bad erg ziek kunnen worden als er sprake is van een legionellabesmetting. Dat kunt u dus simpel voorkomen door onder andere zo’n douchekop aan te schaffen voor alle douches. Wilt u hier meer over te weten komen, dan kunt u het beste kijken op de website Radasafe. Deze website is in handen van de firma Rada Safe Nederland. Dit is een firma die zich heeft gespecialiseerd in legionellavrije producten. Een bezoekje aan deze website is zeker de moeite waard.