Zoek niet langer naar fysio in Capelle

Wilt u graag geholpen worden bij uw rugklachten of hebt u een ander probleem met uw gewrichten? Mensen met reuma of artrose hebben in het dagelijks leven heel wat ondersteuning nodig, zeker als de ziekte in een vergevorderd stadium is. er is geen hoop op verbetering maar wel op een halt van de voortzetting van deze problemen. Met de juiste medicatie en de juiste fysio in Capelle of elders in het land kan er veel gedaan worden aan uw leed. Als u op zoek bent naar een echt goede fysio in Capelle dan hopen we dat u even op belichaming.nl kijkt. Onze therapeuten stellen zich daar namelijk graag even aan u voor. Wellicht wordt u in Capelle aan den IJssel door uw huisarts doorgestuurd naar deze fysio in Capelle. Dan kunt u online direct contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Geef aan om welke problemen het gaat en wat uw contactgegevens zijn. Dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug om u in te plannen voor een eerste afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook tijdens openingstijden bellen maar de kans bestaat dat iedere therapeut van deze fysio in Capelle dan aan het behandelen is. laat in dat geval gerust een voicemail achter. U moet in ieder geval niet te lang rondlopen met uw klachten. Want dat kan funest zijn voor de mogelijkheden tot een voorspoedig herstel. Merkt u bijvoorbeeld dat uw knie of uw heup tijdens het traplopen iedere keer moeilijk doet? Neemt het na een aantal dagen of weken eerder toe dan af? Dan is het zaak om er haast van te maken want naast het feit dat rust geboden is, kan onze fysio in Capelle wellicht erg veel werk verrichten.

Deze fysio in Capelle helpt u met al uw vervelende gewrichtsproblemen

Dankzij deze fysio in Capelle zult u snel kunnen worden genezen mits de aandoening niet chronisch is. het kan werkelijk gaan om een keur aan problemen. We hebben een verre van volledig lijstje opgesteld met mogelijke problemen. Misschien dat u zich hier in herkent. En ook al is dat het geval niet, neem in ieder geval even contact op met deze fysio in Capelle zodat u hen om advies kunt vragen:

  • Misschien hebt u erg veel last van psychosomatische problemen die veroorzaakt worden door angsten, stress of een depressie. U krijgt last van uw nekspieren en schouderspieren en u vindt het moeilijk om te ontspannen. Onze fysio in Capelle weet daar wel raad mee. Wel is het van belang dat de kern van het probleem, het mentale leed, ook wordt aangepakt.
  • Hebt u een ernstige sportblessure of bent u aangereden en hebt u daarom iets gebroken in uw lichaam? Dan moet u misschien zelfs wel opnieuw leren lopen! Of een ledemaat opnieuw leren gebruiken. Wij helpen u graag.
  • Ook na een operatie waarbij u langdurig bedlegerig bent geweest kan het geen kwaad om deze fysio in Capelle in te schakelen. We helpen u bij het proces van reconvalescentie.

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek

Het moge duidelijk zijn dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een keur aan problematiek. Als u aldus een fysio in Capelle aan den IJssel zoekt dan hopen we dat u snel even bij ons aanklopt. Op de site houden we u graag op de hoogte van onze werkzaamheden en de technieken die we gebruiken. Sportfysiotherapie is ook zeker een mogelijkheid. En tot slot kunnen we ook bij u langskomen. Handig als u tijdelijk de deur niet uit kunt komen. Lees meer…